Creëer een fijne thuiswerkplek

Werk jij regelmatig vanuit huis? Dan is het belangrijk dat je thuis een goede werkplek creëert. Als je thuiswerkt kan de scheiding tussen werk en privé gemakkelijk vervagen. Door een echte werkplek te creëren kun je deze vervaging voorkomen. Daarnaast is een goede werkplek belangrijk met het oog op je werkhouding. Werken aan de keukentafel of op de bank lijkt misschien plezierig. Maar rug-en nekklachten liggen hiermee op de loer. Investeer dus in goede kantoormeubelen. 

Betaalbare tweedehands kantoormeubelen

Wanneer je voor jezelf een thuiswerkplek gaat inrichten, wil je niet te veel geld kwijt zijn. Veel mensen stellen de aanschaf van kantoormeubelen daarom uit. Men improviseert een werkplek ergens in huis die doorgaans niet comfortabel is. Dit resulteert vaak in een slechte werkhouding met alle gevolgen van dien. Investeren in kwalitatief goede kantoormeubelen is dan ook raadzaam. En anders dan vaak wordt gedacht, hoeft een kantoorinrichting niet duur te zijn. Je kunt namelijk kiezen voor gebruikte kantoormeubelen. Deze meubels zijn niet nieuw, maar dat zou je niet zeggen. Het meubilair wordt grondig gereinigd, gecontroleerd en waar nodig opgelapt. Hierdoor zien de kantoormeubelen er als nieuw uit. Maar de prijs van de tweedehands kantoormeubelen is, in tegenstelling tot de prijs van nieuw meubilair, laag. 

Voor iedereen een passend bureau

Wil jij thuis een gedeelde werkplek creëren voor jezelf, je partner of misschien andere huisgenoten? Dan is het wellicht raadzaam om te investeren in een verstelbaar bureau. Een bureau is heel bepalend voor jouw werkhouding. Is het bureau te hoog of juist te laag voor jouw lichaamslengte? Dan kun je hier lichamelijke klachten door krijgen. Als je kiest voor een bureau dat in hoogte verstelbaar is, kan iedereen aan dit bureau werken. Je kunt het bureau dan namelijk gewoon afstellen op een hoogte die voor jou wenselijk is. Dankzij het grote aanbod tweedehands bureaus is er voor eenieder een geschikt bureau te vinden. Voor welk bureau kies jij? 

Maak jouw kantoorinrichting compleet 

Een fijn bureau is belangrijk als je veel thuiswerkt. Maar jouw thuiswerkplek is hiermee nog niet compleet. Zo zal je ook nog moeten investeren in een bijpassende bureaustoel. Kies je voor een kwalitatief goed bureau, maar schaf je geen goede bureaustoel aan? Dan is de kans groot dat je alsnog een verkeerde werkhouding hebt. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Kies daarom voor een mooie tweedehands bureaustoel. De gebruikte bureaustoelen zijn kwalitatief goed en daarnaast in verhouding ook nog eens heel goedkoop. Sla de aanschaf van een kwalitatief goede bureaustoel voor jouw thuiswerkplek dus niet over. Maar ga voor een complete kantoorinrichting en creëer zo een fijne en betaalbare thuiswerkplek. 

Lees dit ook...