Tips voor het meest stijlvolle huis

Een huis hoort de gezelligste plek op aarde te zijn, ergens waar je lekker met je benen op de salontafel kunt relaxen, Netflixen of sportwedden op bet777.

Tips om van je huis een thuis te maken:

  • Kies een perfecte stijl: Je eerste stap zou moeten zijn om een ​​toon voor je interieur te kiezen. Dit bevordert het ontwerpprincipe van eenheid en harmonie, waarbij aan het hele huis wordt gedacht met een verenigend thema. Het kan zo simpel zijn als kiezen voor casual in plaats van formeel of traditioneel in plaats van eigentijds.
  • Gebruik kunst: plaats in de planningsfase kunstwerken in uw ontwerpschema – het kan zelfs zijn dat een kunstwerk de nieuwe look van een kamer kan inspireren.
  • Gebruik kamerplanten: ze zijn niet alleen mooi, ze brengen levendigheid en kleur in huis, maar ze verfrissen ook de lucht, filteren vervuilende stoffen eruit en geven zuurstof af. Volg onze Pinterest voor inspiratie.
  • Ga voor vintage: antieke, hergebruikte, geborgen en retro stukken voegen karakter toe aan uw huis. Op die tweedehands plekken kun je antiek shoppen.
  • Investeer in stukken die van hoge kwaliteit zijn en passen bij uw stijl. Pinterest is een geweldig hulpmiddel bij het zoeken naar inspiratie!

Haal het meeste uit je slaapkamer

Een van de grootste uitdagingen in een kleine slaapkamer is het vinden van een plek om al je spullen op te bergen, aangezien het bed het grootste deel van de ruimte in beslag neemt. Wees vindingrijk! Zelfs een vensterbank kan extra opbergruimte bieden voor decor, verlichting en andere benodigdheden als er geen ruimte is voor een extra tafel.

  • Werken met achtergronden

Het lijkt misschien wat veel voor een kleine ruimte, maar een gedurfd, helder behang kan je kamer helpen inpakken en het een juwelendooseffect geven. Je hoeft niet de hele muur te bedekken om een ​​statement te maken. Kies gewoon een kleinere look om te bedekken met een leuke print, zoals Studio DB moedig deed in deze slaapkamer.

  • Sectie van uw kamer

Omarm de kleinheid van een ruimte en maak het extra intiem en gezellig met een transparant gordijn rond het bed.

  • Pas de kamer aan met ingebouwde ins

Profiteer van lastige nissen, hoeken, hoekjes en gaatjes met een ingebouwde bank zoals Romanek Design Studio deed in deze slaapkamer. Ook al lijkt het misschien geen bruikbare ruimte als je er voor het eerst naar kijkt, een eenvoudige bank, kussens en kunst aan de muur kunnen het een gloednieuw tweede leven geven.

  • Afzien van het hoofdeinde

Less is more, zeker in een kleine slaapkamer. Hoewel er niet veel aan de hand is, straalt deze minimalistische slaapkamer een sterk gevoel voor persoonlijke stijl en gemakkelijk leven uit. Dat is te danken aan de details, van de frameloze ronde spiegel tot het gekreukte linnen beddengoed en de effen zwart metalen bijzettafel.

Lees dit ook...